Alapanyag előnyök

A KALDEWEIHEZ SEMMI SEM FOGHATÓ

A KALDEWEI zománcozott fürdőkádai, zuhanytálcái és mosdói egyediséget és eleganciát kölcsönöznek az Ön fürdőszobájának. Tartós minőséget és időtálló értéket képviselnek. A KALDEWEI acélzománc egyedi tulajdonságainak kombinációja teszi a KALDEWEI zuhanytálcákat kivételesen ellenállóvá és rendkívül higiénikussá. A tökéletesen párosított elemek tovább fokozzák a szinergiáját egy rendszernek, melynek telepítésekor nem lesz szükség kompromisszumokra. A KALDEWEI zuhanytálcái garantálják a német minőséget, melyet világszerte elismernek és telepítenek.

ERŐSSÉGÜNK: KALDEWEI ACÉL ZOMÁNC.

EGY EGYEDI ALAPANYAG 30 ÉVES GARANCIÁVAL*

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyagnak van egy neve: KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg – két teljesen autentikus, és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága.

Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője. Az üveg kiválóan mutat, és rendkívül ellenálló a kémiai és termikus hatásokkal szemben. A KALDEWEI acélzománc a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát ötvözi. Elválaszthatatlan kapcsolatot hoz létre a kettő között, mely által tökéletes szimbiózisban használja fel mindkét alapanyag erősségét. Mint úttörő, aki szüntelenül feszegeti a határokat, hogy a jót még jobbá tegye, a KALDEWEI már közel egy évszázada folyamatosan fejleszti, finomítja és optimalizálja a sajátos formulát, és a KALDEWEI acél zománc gyártásának folyamatait. A KALDEWEI acélzománc tartós minőséget biztosít, mely látható, érinthető és ellenállhatatlan nap nap után.

HŐELLENÁLLÓ

A felületen nem hagynak nyomot az égő és parázsló tárgyak.

KARCOLÁS- ÉS ÜTÉSÁLLÓ

A KALDEWEI acélzománc az acél és üveg sajátosságait kombinálva rendkívül ellenállóvá teszi a felületet a fizikai hatásokkal szemben.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ÉS HIGIÉNIKUS

A KALDEWEI acélzománc üveg-keménységű felületén nem tudnak megtapadni a baktériumok, sem a kosz. Ez azt jelenti, hogy kivételesen higiénikus és könnyen tisztítható.

UV-REZISZTENS

A KALDEWEI acélzománc egyedi alapanyag-tulajdonságainak köszönhetően termékeink megtartják eredeti színjüket anélkül, hogy elhalványodnának vagy megsárgulnának.

100 %-ig FENNTARTHATÓ

A KALDEWEI acélzománccal készült fürdőszobai termékek természetes alapanyagokból, vasból és üvegből készülnek, és teljességgel újrahasznosíthatóak.

VEGYSZER-ELLENÁLLÓ

Az átlagos háztartási vegyszerek, kozmetikumok vagy fürdő-adalékok nem fogják károsítani a KALDEWEI acélzománcot.

JELLEGZETES KALDEWEI ACÉL ZOMÁNC: TÖKÉLETES HIGIÉNIA MINIMÁLIS ERŐFESZÍTÉSSEL.

 

Egy fürdőszobának olyan helynek kell lennie, ahol az ember az, aki otthon érzi magát – nem a baktériumok. Az állandóan váltakozó hőmérséklet és a páratartalom szintjei olyan kritikus higiéniai követelményekkel rendelkező környezetet teremtenek a fürdőszobában, mely gyakran ideális területet kínál a mikroorganizmusok elszaporodásához. A KALDEWEI acélzománc megelőzi még a mikroszkopikusan kis karcolásokat is, ahol a baktériumok letelepedhetnének. A felület kivételesen higiénikus tisztításához, csupán egy nedves rongyra van szükség, minimális erőfeszítéssel. Az általános szennyeződéseket és a vízkövet könnyedén lemossa egy zuhanyzás.

Habarcs a csempézett területen, durva, porózus – REM képe egy cement-illesztésnek

KALDEWEI acél zománc, zárt, nem-porózus – REM kép a KALDEWEI acél zománcnak

Gyakran nem higiénikus: Fugázott zuhany-padló csempe

A TÖKÉLETES ALAPANYAG A LEGJOBB GARANCIA.

 

A makulátlan felületeknek nem csak a látványa vonzó, de szerkezeti szempontból is felsőbbrendűek. Bár a csempézett zuhanyozópadlókat még néhány évvel ezelőtt is stílusosnak tartották, a mai világ esztétikai és innovatív termékmegoldásai már teljesen új standardokat diktálnak. A kiváló minőségű anyagokból, a legkorszerűbb technológiával előállított, zománcozott zuhanytálcák egyértelműen felülmúlják a csempéket a nedves környezetben. Egy részletekbe menő objektív összehasonlítás tisztán megmutatja a különbségeket.

 

KALDEWEI ACÉL ZOMÁNC CSEMPÉK
TELEPÍTÉS GYORS ÉS KÖNNYŰ

 • Tökéletesen társított rendszerek
 • Az összetett csempézés alapos szigetelést és vízelvezető lejtőt igényel
ILLESZTÉSI MAGASSÁG ALACSONY

 • Ultralapos zuhanyzó tálcák és lefolyórendszerek
 • Az alacsony magasság a csempézés vagy a lejtő rovására mehet
KÜLSŐ SOKOLDALÚ

 • Több mint 50,000 termékverzió
 • Csempék széles választéka elérhető
ALAPANYAG TULAJDONSÁGOK KEMÉNY ÉS MAKULÁTLAN

 • Rendkívül erős és illesztés-mentes felület
 • A természetes kő felülete durva felületű
 • A cement illesztések megszakítják a csempézett felületet
 • Repedt illesztések veszélye
HIGIÉNIA KÖNNYEDÉN TISZTÍTHATÓ ÉS HIGIÉNIKUS

 • Az üveg-keménységű felületen nem tapad meg baktérium
 • A sima felület könnyedén tisztítható
 • A kosz és a baktériumok könnyedén lerakódnak az illesztésekben, ahol elszíneződést és  penészt okozhatnak
 • A rendszeres, alapos tisztítás agresszív vegyszereket igényel, melyek hosszútávon károsíthatják az illesztésekben levő cementet
SZERKEZETI BIZTONSÁG BIZTONSÁGOS ÉS MINŐSÍTETT

 • Védett a nedvesség behatolása által okozott károk ellen
 • Megfelel az idevágó szabványoknak (csúszásmentes/hangszigetelt)
 • 30 év garancia*
 • Összetett és költségigényes szigetelés
 • Repedt illesztések veszélye
 • Különböző garanciák

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően