Színek

KOORDINÁLT SZÍNEK

TERVEZŐK A KALDEWEI-NÉL

A matt színek* eme új kollekciója rendkívül esztétikus módon emeli ki zuhanytálcáink speciális karakterét, új standardokat diktálva az érzéki tudatosság és minőség területein. Követve a jelenlegi csempézési trendeket, a zuhanyzók színei a Koordinált színek kollekciójában tökéletesen koordinálva vannak az üzletekben elérhető színekre.

A Koordinált színek egy szelekciója (matt alpesi fehér, matt láva fekete, matt városi antracit, matt kagylóhéj krémszín, matt osztriga szürke) szintén elérhető az Avantgarde fürdőkád modelleknél: ASYMMETRIC DUO, CENTRO DUO, CONODUO és ELLIPSO DUO.


Az “Iconic Award” (Ikonikus díjak) zsűrije megszavazta, hogy a KALDEWEI Koordinált színeinek kollekciója kapja a “Product – Best of Best” (Termék- Legjobbak legjobbika) díjat.

HIGIÉNIAI SZÍNEK

NAGYOBB TERVEZŐI SZABADSÁG, NAGYOBB SZÍNVÁLASZTÉK

 

A fürdőkádak, zuhanytálcák és örvényfürdők óriási színválasztékának* köszönhetően a KALDEWEI számos opciót kínál, hogy Ön a saját elképzelésinek megfelelően tervezhesse meg fürdőszobáját. Viszont nem csak a választék hívogató – a lehetséges kombinációk is.

* Az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek tényleges színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.