Fürdőkádak

FÜRDŐKÁDAK. A TÖKÉLETES KIKAPCSOLÓDÁS.

A fürdés sokkal több, mint higiénia; a kényelem és a lazítás helye, ahol pozitív energiákkal töltődhet fel a test és az elme.
Ezért van az, hogy a KALDEWEI fürdőkádak többek egyszerű kádaknál, és ez magyarázza azt is, hogy miért készülnek a legmagasabb tervezési és minőségi standardok szerint.

null

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

A négyszögletű kád egy klasszikus a fürdőkádak közt. Engedje meg, hogy bemutassunk Önnek néhányat az ebben a formában készült rendkívüli modellek közül.

null

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

A gyönyörűen szimmetrikus, ovális fürdőkádak harmonikusan integrálódnak a fürdőszobába. Teljességgel Önön múlik, hogy Szabadon álló modellt, vagy burkolt tervezést szeretne.

null

SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK

SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK

Rendkívüli objektumok esztétikus eleganciával, mesterien formált elsőrangú KALDEWEI acélzománcból olyan fürdőszobákhoz, melyekben van hely egy lenyűgöző központi darabnak.

null

SAROKKÁDAK

SAROKKÁDAK

A KALDEWEI sarokkádakat kreatív módon arra tervezték, hogy sokoldalú sarokmegoldást nyújtson olyan fürdőszobák esetében, ahol egyszerűen nincs hely egy standard kádnak.

null

EGYEDI FORMÁK

EGYEDI FORMÁK

Stílusos burkolatú modellek, melyek egy, kettő vagy három oldalról is burkoltak, így téve lehetővé a fürdőszobában a kád egyéni elhelyezését.

Böngésszen itt, hogy megtalálja az otthonába leginkább találó fürdőkádat.

EGYÉNI VÉGSŐ SIMÍTÁSOK AZ ÖN SZEMÉLYES FÜRDŐJÉHEZ

Még egy tökéletes választás is tovább tökéletesíthető.

SZÍNEK ÉS DEKORATÍV MINTÁK FÜRDŐKÁDAKNAK

 

Ahhoz, hogy személyre szabottan találjanak bármilyen fürdőszobához, a KALDEWEI termékek 12 matt árnyalatban és 5 fürdőszobaszínben is elérhetőek, így nem marad hiány a kívánható lehetőségek sorában. Még a speciális jellemzők nélküli fürdőkádakat is imádni valóvá lehet tenni a KALDEWEI diszkrét liliom mintájával, mely által azok egy teljesen egyedi kinézetű objektummá válnak. A finom szürke árnyalatok mintázatát véglegesen beleégetjük a KALDEWEI acélzománcba, így biztosítva a páratlan tartósságot és hosszú élettartamot.

LUXUS ÉS BIZTONSÁG

 

Termékeink speciális jellemzői és tartozékai egy egészen új dimenziót nyújtanak a relaxációs fürdőhöz. Az esztétikusan kialakított markolatok tökéletesen találnak a különféle fürdőkád modelljeinkhez, és nagyobb biztonságot nyújtanak a fürdőben. A biztonságos használat érdekében a csúszásmentes felületi kezelés, a csúszásgátló és a teljes csúszásgátló véglegesen bele vannak égetve az acélzománcba a kád aljának nagy részén, vagy teljes felületén. A relaxáció folytatódik a fürdés után is a könnyen-tisztítható bevonatnak köszönhetően, mely könnyeddé teszi a kád tisztítását, mivel a víz egyszerűen magával mossa majdnem az összes szennyeződést és mész részecskét az acélzománcról. Az eredmény egy olyan fürdőkád, mely akár egy nedves törléssel is könnyedén tisztítható, ezáltal nem lesz szükség durva tisztító termékekre.

HALLGASSA ÉS ÉREZZE A ZENÉT A SOUND WAVE-EL

 

Az új SOUND WAVE a KALDEWEI innovatív fürdő hangrendszere. A SOUND WAVE alkatrészek, beleértve a Bluetooth® jelvevőt, el vannak rejtve a fürdőben. A kád úgy működik, mint egy hatalmas hangdoboz, mely lenyűgöző akusztikát biztosít a legmagasabb minőségben. Tapasztalja meg a rendkívüli hangokat a víz alatt, és szökjön meg a hétköznapoktól – a SOUND WAVE-el.

MEGVILÁGÍTÁS A FÜRDŐKÁDAKNAK

 

A lágy megvilágítás és a lazító zene növeli a wellness hatását egy nyugtató fürdőnek. Az opcionálisan fehér vagy spektrális színekben elérhető led égőink olyan hangulatmegvilágítást biztosítanak, mely a SOUND WAVE hangrendszerünkkel karöltve megteremtik a tökéletes légkört.

COMFORT SELECT – FÜRDÉS A KÍVÁNT HŐMÉRSÉKLETEN

 

A kívánt hőmérséklet beállítása teljes kontrollal? A COMFORT SELECT rendszer lehetővé teszi, hogy 0.5 Celsius fokos lépésenként állíthassa a beáramló víz hőmérsékletét, válthasson fürdés és tusolás közt és aktiválja a kiáramlást. A purista kialakítású, elegáns kezelőpanel gyakorlatilag egybeolvad a kád szélével.

RELAX LOUNGER ÉS PÁRNA – FÜRDÉS ÉS LAZÍTÁS

 

A Relax Lounger egy csapásra a lazítás oázisává változtatja a fürdőszobát. Magas minőségű, kézzel varrott kárpitja és félkör alakú párnái egy kényelmes helyet teremtenek a teljes békességben való üléshez vagy fekvéshez. Három elemet tartalmaz, használható praktikus polcként, vagy rátehető egyes KALDEWEI kádakra. A finom szöveten való pihenés közben úgy fogja érezni, hogy egy elegáns jacht fedélzetén fekszik.

ACÉLZOMÁNC


A KALDEWEI acélzománc a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát ötvözi. Elválaszthatatlan kapcsolatot hoz létre a kettő között, mely által tökéletes szimbiózisban használja fel mindkét alapanyag erősségét, és az eredmény lenyűgözően szép. A KALDEWEI acélzománc tartós minőséget biztosít, mely látható, érinthető és ellenállhatatlan nap nap után.

FENNTARTHATÓSÁG


A KALDEWEI által kínált fürdőszobatermékek teljességgel természetes alapanyagokból készülnek, ami azt jelenti, hogy hosszú életük végeztével teljességgel újrahasznosíthatóak.
A fenntarthatóság magától értetődő a KALDEWEI számára, ez is magyarázza a környezetbarát gyártás iránti erős elkötelezettségünket.

30 ÉV GARANCIA*


Egy gyönyörű fürdőszoba az a hely, ahol a világ összes idejét el szeretnénk tölteni: a mát, a holnapot, még 30 év múlva is, ha úgy tetszik. Ezért garantálunk egy időtálló tervezést, melyet egy a KALDEWEI acélzománc esetében egy egyedülálló minőség ígéretével erősítünk meg.

KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEK: FÜRDŐKÁDAINK

RED DOT AWARD

IF PRODUCT DESIGN AWARD

GOOD DESIGN

GERMAN DESIGN AWARD

Dizájn díjak

TERVEZŐINK.

ARIK LEVY

ANKE SALOMON

SOTTSASS ASSOCIATI

PHOENIX DESIGN

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően