Mosdók

A LEGJOBB KIEGÉSZÍTŐ A FÜRDŐSZOBÁJÁHOZ.

A KALDEWEI mosdók egy új minőséget kölcsönöznek fürdőszobájának. Ikonikus vonzerővel bíró esztétikus formák, melyek elsőosztályú jellemzőkkel bíró KALDEWEI acélzománcból lettek kialakítva.

MOSDÓK. TÖKÉLETES FORMÁBAN.

Akár fali, beépített, süllyesztett, vagy kiemelkedő – a KALDEWEI megfelelő mosdót kínál bármilyen fürdőszobához. A következetesen harmonikus megjelenésért minden mosdó magas minőségű, más gyártóktól származó alkatrészekkel is kombinálható. A KALDEWEI Illesztési-Stílus Útmutató azonnal megmutatja, hogy tökéletes végső simításként, esztétikailag, mely alkatrészek találnak az Ön mosdójához.

null

PULTOS MOSDÓK

PULTOS MOSDÓK

Akár magas ajakkal, akár alacsony peremmel – pultos mosdóink minimalista eleganciával mutatkoznak, mint tökéletes központi eleme a fürdőszobájának.

null

BEÉPÍTETT MOSDÓK

BEÉPÍTETT MOSDÓK

A gyakorlatias öblítés érdekében az alacsony ajakkal tervezett beépített mosdók egybeolvadnak a tároló elemmel, így teremtve meg a tökéletes harmónia szimfóniáját.

null

SÜLLYESZTETT MOSDÓK

SÜLLYESZTETT MOSDÓK

A fedőlap alá beépített mosdók egy időtálló eleganciájú kifinomult öblítés-megoldást nyújtanak, mely maximalizálja a kihasználható felületet egy kompakt fürdőszobában.

null

FALRA ERŐSÍTETT MOSDÓK

FALRA ERŐSÍTETT MOSDÓK

A fali mosdó, melyet csupán a hátánál fogva rögzítettek a falhoz, egy klasszikus típusa az olyan mosdónak, mely a teljes esztétikai egyéniség jellemzőjeként tűnik fel a fürdőszobában.

null

SZABADON ÁLLÓ MOSDÓK

SZABADON ÁLLÓ MOSDÓK

Ezek a Szabadon álló mosdók, egyedi KALDEWEI acélzománcunkból tökéletesen formázott és stilizált objektumokként, még a leginkább luxusos fürdőszobának is a büszkeségévé válnak.

MOSDÓK, MELYEKNEK SZÉLE VAN.

MINDEN RÉSZLETÉBEN ESZTÉTIKUS.

 

A szerény elegancia szilárd híveiként, mi megértjük az esztétika iránti lelkesedés legtisztább formáját; a csúcsminőségű KALDEWEI acélzománcból készült makulátlan kompozíciójú felületeket nem szabad megszakítani a hideg fémből készül lefolyónyílással. Ez az oka annak, hogy a teljesen zománcozott lefolyó-fedőlapok most már a mosdók esetében is elérhetőek, ezáltal a teljességgel egy alapanyagból készült fürdőszoba-elemek örömét nyújtva Önnek. Mert az esztétika egy harmonikus egész, minden részletében tökéletesítve.

ALKALMANKÉNT JÓL JÖN A KRÓM.

 

Krómozott bevonatú tervezői szifonunk adoptálja mosdóink minimalista stílusát és olyan helyen alkalmazza, melyet a legtöbb tervező figyelmen kívül hagy, vagy elrejt. Mosdóink nyomásra nyíló lefolyója egyszerűen nagyszerű – egy szelíd érintés a nyitáshoz és bezáráshoz – elnézhetjük neki, hogy króm bevonatú. Főleg, hogy nincs szükség fogantyúra.

ACÉLZOMÁNC


A KALDEWEI acélzománc a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát ötvözi. Elválaszthatatlan kapcsolatot hoz létre a kettő között, mely által tökéletes szimbiózisban használja fel mindkét alapanyag erősségét, és az eredmény lenyűgözően szép. A KALDEWEI acélzománc tartós minőséget biztosít, mely látható, érinthető és ellenállhatatlan nap nap után.

FENNTARTHATÓSÁG


A KALDEWEI által kínált fürdőszobatermékek teljességgel természetes alapanyagokból készülnek, ami azt jelenti, hogy hosszú életük végeztével teljességgel újrahasznosíthatóak.
A fenntarthatóság magától értetődő a KALDEWEI számára, ez is magyarázza a környezetbarát gyártás iránti erős elkötelezettségünket.

30 ÉV GARANCIA*


Egy gyönyörű fürdőszoba az a hely, ahol a világ összes idejét el szeretnénk tölteni: a mát, a holnapot, még 30 év múlva is, ha úgy tetszik. Ezért garantálunk egy időtálló tervezést, melyet egy a KALDEWEI acélzománc esetében egy egyedülálló minőség ígéretével erősítünk meg.

TERVEZŐINK.

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően