SPA & Wellness

SKIN TOUCH. KÉNYEZTESSE A BŐRÉT ÉS AZ ÉRZÉKEIT.

SKIN TOUCH. KÉNYEZTESSE A BŐRÉT ÉS AZ ÉRZÉKEIT.

 

A SKIN TOUCH luxusos fürdést, és tápláló gondoskodást kínál, természetesen élesztve ujjá a bőrt a tiszta oxigén infúziója által. A forradalmian új szépség hatásáért a SKIN TOUCH mikro-méretű légbuborékok millióival dúsítja a vizet, melyek 100-szorta kisebbek, mint a pezsgő-fürdők buborékjai. A buborékok egyenletesen oszlanak el a kádban, mint egy finom fürdő tej, lágyan simogatva a testet és élénkítve a bőrsejteket egy alapos, luxusos kezelésként. Az eredmény egy rugalmas és megfiatalodott bőr, mely bársonyosan puha, és sima tetőtől talpig – egy gyógyfürdő-hatás, mely megszépíti a bőrt minden fürdő alkalmával.

MIKRÓ MÉRETŰ LÉGBUBORÉKOK

Egy rejtett fúvóka mikró méretű légbuborékokat enged a vízbe.

A SZÉPSÉG FORRÁSA EGY GYÖNYÖRŰ FÜRDŐ.

Opcionális extra ként az exkluzív SKIN TOUCH a fiatalság valóságos forrásává alakítja a KALDEWEI fürdőkádakat.

null

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

A négyszögletű kád egy klasszikus a fürdőkádak közt. Engedje meg, hogy bemutassunk Önnek néhányat az ebben a formában készült rendkívüli modellek közül.

null

EGY-SZEMÉLYES

EGY-SZEMÉLYES

A modern, egy-személyes fürdőkádak általánosságban arra vannak formálva, hogy kényelmes lejtős háttámlát biztosítsanak egy optimalizált láb-résszel, kényelmes elhelyezésű lefolyóval, túlfolyóval és csapteleppel.

null

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

A gyönyörűen szimmetrikus, ovális fürdőkádak harmonikusan integrálódnak a fürdőszobába. Teljességgel Önön múlik, hogy Szabadon álló modellt, vagy burkolt tervezést szeretne.

null

SAROKKÁDAK

SAROKKÁDAK

A KALDEWEI sarokkádakat kreatív módon arra tervezték, hogy sokoldalú sarokmegoldást nyújtson olyan fürdőszobák esetében, ahol egyszerűen nincs hely egy standard kádnak.

null

EGYEDI FORMÁK

EGYEDI FORMÁK

Stílusos burkolatú modellek, melyek egy, kettő vagy három oldalról is burkoltak, így téve lehetővé a fürdőszobában a kád egyéni elhelyezését.

Böngésszen itt, hogy megtalálja az otthonába leginkább találó fürdőkádat.

A SKIN TOUCH ÉRZÉSE

ENGEDJE, HOGY A BŐRE DÖNTSÖN.

A KALDEWEI ügyfeleket hívott meg, hogy teszteljék a SKIN TOUCH-ot, és jelezzenek vissza. A válaszok rendkívül pozitívak voltak. Több mint 90% puhább és selymes puhaságú bőrt jelentett. Azt mondták, hogy a hatás jóval a fürdő után is megmarad, és értelemszerűen erősödik a rendszeres használattól, ahogy azt a többszörösen tesztelők megerősítették.

A SKIN TOUCH MIKRÓ MÉRETŰ BUBORÉKAI ELÉG KICSIK AHHOZ, HOGY BEHATOLJANAK A BŐR PÓLUSAIN.

VÁLASSZA KI SKIN TOUCH RENDSZERÉT

A SKIN TOUCH mikro-méretű légbuborékok millióival dúsítja a vizet, melyek 100-szorta kisebbek, mint a pezsgő-fürdők buborékjai. A buborékok egyenletesen oszlanak el a kádban, mint egy finom fürdő tej, lágyan simogatva a testet és élénkítve a bőrsejteket egy alapos, luxusos kezelésként.

Erősítse fel a stimuláló és élénkítő hatását a SKIN TOUCH-nak. A SKIN TOUCH EMOTION kiegészíti a luxusos fürdés élményét spektrális hangulatmegvilágítással és extra kényelemmel.

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően