Elektronikus vezérlők – COMFORT SELECT

COMFORT SELECT. A WELLNESS EGY KÖNNYED ÉRINTÉSSEL KEZDŐDIK.

A tartozékok nélküli fürdés élménye, csak a KALDEWEI kád és az elektronikus COMFORT SELECT vezérlő.

COMFORT SELECT. A FUNKCIÓK.

TOVÁBBI FUNKCIÓK.

 

A COMFORT SELECT kiegészítése ként túlforrósodás-elleni védelmet is nyújt, a biztonságos és kényelmes fürdéshez, valamint a nyomógombok lezárása is elérhető gyermekbiztonsági célokból és a könnyű tisztítás érdekében.

A LUXUSOS VEZÉRLŐNEK LUXUSOS FÜRDŐKÁDRA VAN SZÜKSÉGE.

A COMFORT SELECT arra van harmonizálva, hogy tökéletesen illeszkedjen az Avantgarde és az Ambiente kínálatunkban található KALDEWEI dizájnú fürdőkádakhoz. Bízzon a stílusérzékében!

null

SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK

SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK

Rendkívüli objektumok esztétikus eleganciával, mesterien formált elsőrangú KALDEWEI acélzománcból olyan fürdőszobákhoz, melyekben van hely egy lenyűgöző központi darabnak.

null

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

A négyszögletű kád egy klasszikus a fürdőkádak közt. Engedje meg, hogy bemutassunk Önnek néhányat az ebben a formában készült rendkívüli modellek közül.

null

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

A gyönyörűen szimmetrikus, ovális fürdőkádak harmonikusan integrálódnak a fürdőszobába. Teljességgel Önön múlik, hogy Szabadon álló modellt, vagy burkolt tervezést szeretne.

null

SAROKKÁDAK

SAROKKÁDAK

A KALDEWEI sarokkádakat kreatív módon arra tervezték, hogy sokoldalú sarokmegoldást nyújtson olyan fürdőszobák esetében, ahol egyszerűen nincs hely egy standard kádnak.

null

EGYEDI FORMÁK

EGYEDI FORMÁK

Stílusos burkolatú modellek, melyek egy, kettő vagy három oldalról is burkoltak, így téve lehetővé a fürdőszobában a kád egyéni elhelyezését.

Böngésszen itt, hogy megtalálja az otthonába leginkább találó fürdőkádat.

COMFORT SELECT. A RENDSZER ALKATRÉSZEI.

A COMFORT SELECT a maximális kényelmet biztosítja a fürdőszobában. Gyors útmutatót állítottunk össze, amely megmutatja, hogy melyik összetevők aktiválhatóak a gombok gyengéd érintésével.

ALAP MODEL: COMFORT SELECT vezérlőpanel kád integrált vezérlődobozzal.

LEFOLYÓ ÉS TÚLFOLYÓ ILLESZTÉS feltöltő funkcióval: Elérhetővé teszi a KALDEWEI COMFORT SELECT funkcióinak teljes skáláját. Ha egy külső csapot szeretne használni, egyszerűen válassza ki a lefolyót és a túlfolyót feltöltési funkció nélkül.

COMFORT SELECT visszahúzható zuhanyzó-fej: A minimalista megoldás SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK esetére optimális megmaradó vízelvezetéssel. Minden olyan vízcsepp, amely a kézi zuhany használatakor vagy után lefolyik a tömlőbe, egy további cső segítségével higiénikusan a lefolyóba irányul.

COMFORT SELECT külső zuhanyzó fej: Ez az elegáns rendszer-megoldás a SZABADON ÁLLÓ FÜRDŐKÁDAK esetében is gombnyomásra aktiválható. A tömlőt az Ön választásának megfelelő zuhanyzó fejjel telepítjük.

KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK ÉS TELEPÍTÉSI OPCIÓK

A MEISTERSTÜCKE szabványos modelljeinek és a COMFORT SELECT kezelőpanel és a zuhanyzótömlő (EA1 – EA16) összes pozícionálási lehetőségének teljes áttekintése letölthető.

COMFORT SELECT telepítési lehetőségek

Elhelyezési lehetőségek a Comfort Select vezérlőpanelnek és a zuhanytömlőknek (16.7 MB)

A kezelőpanel és a MEISTERSTÜCKE tusolótömlő elhelyezésének lehetőségei (7.5 MB)

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően