Fürdő hangrendszer – SOUND WAVE

SOUND WAVE. HALLGASD ÉS ÉREZD A ZENÉT.

A SOUND WAVE-el a KALDEWEI egy különleges hang-élményt nyújt – a vízben és a víz alatt egyaránt. De ez még nem minden. Innovatív fürdő hangrendszerünk lehetővé teszi, hogy Ön szó szerint alámerüljön a kedvenc dallamaiba! Mivel a fürdőkád hangdoboz-ként működik, Ön egy teljesen új gyönyörre lelhet a zene gyűjteményében az okostelefonjáról, laptopjáról, vagy táblagépéről. Merüljön el a személyes fürdőszoba lejátszási listájának relaxációs vagy élénkítő pillanataiban.

ÉREZZE A ZENÉT. FÜRÖDJÖN A HANGBAN.

Hat akusztikus panel és két jelátalakító nyújt Önnek egyedülálló élményt, amely zenéje lesz a füleinek.

A LEGJOBB HANGDOBOZOK A KALDEWEI-TŐL JÖNNEK.

A SOUND WAVE tökéletes hangdobozzá alakítja a KALDEWEI kádakat. Böngésszen itt, hogy megtalálja álmai fürdőkádját.*

null

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

NÉGYSZÖGLETŰ FÜRDŐKÁDAK

A négyszögletű kád egy klasszikus a fürdőkádak közt. Engedje meg, hogy bemutassunk Önnek néhányat az ebben a formában készült rendkívüli modellek közül.

null

EGY SZEMÉLYES

EGY SZEMÉLYES

A modern, egy-személyes fürdőkádak általánosságban arra vannak formálva, hogy kényelmes lejtős háttámlát biztosítsanak egy optimalizált láb-résszel, kényelmes elhelyezésű lefolyóval, túlfolyóval és csapteleppel.

null

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

OVÁLIS FÜRDŐKÁDAK

A gyönyörűen szimmetrikus, ovális fürdőkádak harmonikusan integrálódnak a fürdőszobába. Teljességgel Önön múlik, hogy Szabadon álló modellt, vagy burkolt tervezést szeretne.

*A SOUND WAVE minden KALDEWEI fürdőkáddal használható, a polisztirol megerősítéssel, örvényrendszerrel vagy SKIN TOUCH-al rendelkezők kivételével.

null

SAROKKÁDAK

SAROKKÁDAK

A KALDEWEI sarokkádakat kreatív módon arra tervezték, hogy sokoldalú sarokmegoldást nyújtson olyan fürdőszobák esetében, ahol egyszerűen nincs hely egy standard kádnak.

null

EGYEDI FORMÁK

EGYEDI FORMÁK

Stílusos burkolatú modellek, melyek egy, kettő vagy három oldalról is burkoltak, így téve lehetővé a fürdőszobában a kád egyéni elhelyezését.

Böngésszen itt, hogy megtalálja az otthonába leginkább találó fürdőkádat.

SOUND WAVE. EGY LÁTHATATLAN CSEMEGE A FÜLEKNEK.

A fürdő hangrendszere a káddal együtt van telepítve. Hat akusztikus panelje és két átalakítója ragasztóval van elhelyezve a kádon kívül, hogy megelőzze a kifinomult acél zománc károsodását. A jelátalakítók a vevőegységhez és a vezérlődobozhoz vannak csatlakoztatva, míg a vezérlődoboz az áramforráshoz van csatlakoztatva.

A kád burkolásakor a SOUND WAVE hangrendszert a panelek mögé rejtik, de mégis képes fogadni az okostelefonról, a laptopról vagy a táblagépről érkező jeleket.

SOUND WAVE. 1 RENDSZER-KAPCSOLAT 8 ESZKÖZRE.

A SOUND WAVE vezeték nélküli módon képes lejátszani a zenét bármely Bluetooth®-kompatibilis eszközről. A készüléknek (okostelefonja, laptopja, táblagépe, számítógépe) tíz méteren belül kell lennie. A SOUND WAVE egyszerűen kezelhető az Ön eszközével. A rendszer aktiválása és csatlakozása után a SOUND WAVE automatikusan felismeri a készüléket minden alkalommal, amikor újra használja.

Szeretné megosztani a SOUND WAVE zenei élményeit másokkal? Nem probléma, mivel akár nyolc eszköz és személy is tárolható párosítási módban. Gyakorlatias megoldás, különösen egy nagy család számára.

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően