Zuhanytálcák

ZUHANYZÁS A LEGMAGASABB SZINTEN: PADLÓ-SZINTEN

A modern fürdőszobadizájn standardjai magasak: A közkedvelt zuhanyzótálca-megoldás manapság a padlószintű, könnyedén telepíthető és rugalmasan integrálható különféle fürdőszoba szituációkban. Ezt figyelembe véve, a KALDEWEI a minden vágyat kielégítő, teljesen integrált rendszerek úttörője.

EGYEDI ZUHANYTÁLCA FELÜLETEK.

A zuhanyzóknak saját szerepük van a fürdőszobában – akár egy élénkítő zuhanyzás a nap energikus kezdéséhez, vagy egy élvezetes, hosszú és relaxációs zuhanyzás. A klasszikus zuhanytálcától a laposabb hasonmásáig vagy más padló-szintű zuhanytálca felületekig: a KALDEWEI a megfelelő zuhanytálcát kínálja, bármilyen méretű vagy belső kialakítású fürdőszobáról is legyen szó.

null

NEXSYS

NEXSYS

Nincs gyorsabb vagy könnyebb módja a padlószintű zuhanytálca beillesztésének egy lefolyó csatornával. Mivel a NEXSYS nem csupán egy zuhanytálca, hanem egy teljes, telepítésre kész rendszer.

null

PADLÓ-SZINTŰ ZUHANYTÁLCÁK

PADLÓ-SZINTŰ ZUHANYTÁLCÁK

A zuhanytálcáktól eltérően, a zuhanyzó panelek és padló-szintű zuhanyzó felületek beleolvadnak a fürdőszoba padlójába, olyan dizájnt kínálva, mely új standardokat állít fel a fürdőszobák architektúrájában.

null

NÉGYSZÖGŰ ZUHANYTÁLCÁK

NÉGYSZÖGŰ ZUHANYTÁLCÁK

Az ebben a standard formában készült KALDEWEI zuhanytálcák különféle sorozatokban és méretben kaphatóak. Arra vannak tervezve, hogy könnyedén integrálhatóak legyenek, bármilyen méretű fürdőszobába.

null

ÖTSZÖGŰ ZUHANYTÁLCÁK

ÖTSZÖGŰ ZUHANYTÁLCÁK

Elegáns sarok-megoldások tiszta vonalvezetéssel a kényelmes zuhanyzás gyönyöréért – még a legkisebb helyen is.

null

NEGYEDKÖR ZUHANYTÁLCÁK

NEGYEDKÖR ZUHANYTÁLCÁK

Elegáns negyedkör formájuk valóságos hely-megtakarítóvá változtatja ezeket a zuhanytálcákat, melyek meglepően tágas álló területet biztosítanak.

Böngésszen itt, hogy megtalálja az Ön otthonába találó zuhanytálcát.

EXKLUZÍV FELÜLETKEZELÉSEK

Opcionális extráink széles választéka tökéletes végső simítások lehetnek álmai zuhanytálcájához.

A BIZTONSÁG NEM VÁLHAT ENNÉL STÍLUSOSABBÁ

 

A teljes alapzaton alkalmazott KALDEWEI SECURE PLUS zománc új standardokat állít fel a felületi kezelés területén. A Koordinált színkollekció minden árnyalatában kapható csúszásmentes zománc gyakorlatilag láthatatlanná válik a zuhanytálca felületén, diszkréten beleolvadva bármilyen fürdőszobadizájnba.

ANTI-SLIP: A BIZTONSÁGOS ÁLLÓFELÜLET

 

Az ANTI-SLIP zománc a stílusos dizájnt és a kivételesen csúszásmentes tulajdonságokat kombinálja. Finom szerkezete optimális biztonságot biztosít, mégis esztétikusan egybeolvad a zuhanytálca dizájnjával.

PADLÓLAP LEFEDÉSE: FULL ANTI-SLIP.

 

A KALDEWEI laboratóriumokban kifejlesztett FULL ANTI-SLIP zománcozás alig látható, mégis bizonyíthatóan nagyobb biztonságot nyújt a zuhanyzóban. A csúszásmentes csomók lapos mátrixa azt jelenti, hogy a csúszásgátló zománc kifejezetten bőrbarát és tökéletesen talál a zuhanytálcák felületéhez.

SZÍNEK ÉS DEKORATÍV MINTÁK A KALDEWEI ZUHANYTÁLCÁKHOZ

 

Matt színeink gyűjteménye esztétikusan hangsúlyozza termékeink különleges jellegét. Szóval zuhanyzóink egy része a koordinált színek gyűjteményének egyedi árnyalataiban is elérhető. Letisztult, szürke árnyalatú filigrán díszítő minták szépítik az alpesi fehér vagy fekete zuhanytálcákat, különleges vonzerőt kölcsönözve a zuhanyzó dekorjának. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy teljességgel a saját elképzelésének megfelelően tervezze meg fürdőszobáját. Egy olyan hely létrehozását teszi lehetővé, mely tiszta kényelmet, és jólétet sugároz.

AKADÁLYMENTES ZUHANZÓK A KALDEWEI-TŐL

 

Könnyű hozzáférés, rengeteg hely a mozgáshoz, és csúszásmentes felület: A KALDEWEI padlószintű zuhanyzói tágas felülettel rendelkeznek, botlás-veszélyes elemek nélkül, ezáltal könnyűvé teszik a zuhanyzóba való be és kiállást. Esztétikájuk, és elegáns stílusuk új standardokat állítanak fel az akadálymentes fürdőszobák dizájnjába, egy kényelmes és relaxációs zuhanyzási élményt biztosítva.

ACÉLZOMÁNC


A KALDEWEI acélzománc a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát ötvözi. Elválaszthatatlan kapcsolatot hoz létre a kettő között, mely által tökéletes szimbiózisban használja fel mindkét alapanyag erősségét, és az eredmény lenyűgözően szép. A KALDEWEI acélzománc tartós minőséget biztosít, mely látható, érinthető és ellenállhatatlan nap nap után.

FENNTARTHATÓSÁG


A KALDEWEI által kínált fürdőszobatermékek teljességgel természetes alapanyagokból készülnek, ami azt jelenti, hogy hosszú életük végeztével teljességgel újrahasznosíthatóak.
A fenntarthatóság magától értetődő a KALDEWEI számára, ez is magyarázza a környezetbarát gyártás iránti erős elkötelezettségünket.

30 ÉV GARANCIA*


Egy gyönyörű fürdőszoba az a hely, ahol a világ összes idejét el szeretnénk tölteni: a mát, a holnapot, még 30 év múlva is, ha úgy tetszik. Ezért garantálunk egy időtálló tervezést, melyet egy a KALDEWEI acélzománc esetében egy egyedülálló minőség ígéretével erősítünk meg.

KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEK: ZUHANYTÁLCÁINK.

RED DOT AWARD

IF PRODUCT DESIGN AWARD

GOOD DESIGN

GERMAN DESIGN AWARD

Dizájn díjak

TERVEZŐINK.

SOTTSASS ASSOCIATI

*jelenlegi garancia feltételeinknek megfelelően