NEXSYS

ÚJRA-FELTALÁLT PADLÓ-SZINTŰ ZUHANYZÓK

AZ ELVEZETŐ CSATORNA ÉS A TARTÓELEM TALÁLKOZÁSA A ZUHANYZÓFELÜLETTEL

NEXSYS – egy teljesen forradalmi koncepció.

Nincs gyorsabb vagy könnyebb módja a padlószintű zuhanytálca beillesztésének egy lefolyó csatornával. Mivel a NEXSYS nem egy egyszerű zuhanytálca, hanem egy teljes, telepítésre kész rendszer. A tartozékok már csatlakoztatva vannak, és azonnal telepíthetők – beleértve az integrált lefolyócsatornát és a stabil lejtős tartóelemet. Ennél fogva a NEXSYS nem csupán egy kis, hanem egy igen jelentős forradalmasítás.

Irány a NEXSYS

GYÁRILAG ELŐRE ÖSSZESZERELVE

 

Csatorna, lejtős tartóelem, szigetelő rendszer, zuhanyzófelület.

A 4-az-egyben rendszer számos telepítési lépést zár ki. A padlószintű zuhanyfelület egyszerű telepítéséért.

 

ALACSONY MAGASSÁGOK


A NEXSYS optimális megoldást kínál a padlószintű zuhanyzófelületek padlóba való korlátozott mélységű telepítéséhez. Két lefolyó-csatorna dizájn választható: ultra lapos (86 – 100 mm beillesztési magasság a NEXSYS méretétől függően) vagy DIN-es vízzáró magassággal (106-190 mm a NEXSYS méretétől függően).

ELEGÁNS DIZÁJN


A fedél nem csak hogy tökéletesen talál a minimalista összképhez, de ellenáll még az intenzív használatnak is. Úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a DIN 1253-1 K3 osztály terhelési standardjainak.

ZUHANY FELÜLET

 

A zuhanytálca csúcsminőségű KALDEWEI acélzománcból készült. Abból az anyagból, melyet olyan kiváló tulajdonságaiért becsülnek, mint a szilárdság, keménység, robusztusság, higiénia és a kivételesen könnyű tisztíthatóság.

A belső kontúr nélküli tágas álló felület egy minimalista összképet kreál, nagyon kis sugarakkal meghatározott külső élekkel, az egészen a szélig tartó könnyű csempézés érdekében.

TARTÓELEM

 

A 2%-os integrált lejtőjű erős tartóelem, és a csatorna és fal közti ellentétes lejtő optimális és biztonságos vízelvezetést biztosít, anélkül, hogy szükség volna egy bonyolultabb lejtős kialakításra. A tartóelemből való kivágások nyílást biztosítanak az elvezető csatornának, így csökkentve a rendszer teljes magasságát. Az optimális hangszigetelés érdekében a rendszer anyagjában hangszigetelő réteg is van, a lejtős tartóelemre való alkalmazáshoz.

TELJES KÖRŰ SZIGETELŐ RÉTEG

 

Az ultra vékony és flexibilis anyag könnyedén és biztonságosan integrálódik a fürdőszoba kompozit tömítésébe, a DIN 18534 standardjainak megfelelően.

NÉGY LÉPÉSBEN TELEPÍTHETŐ

Pozicionálja a lefolyó kimenetét a vízelvezető kivágásába (a zuhanyfelület névleges mérete + 15 mm) és csatlakoztassa úgy, ahogy egy hagyományos zuhanyfelület esetében szokás.

A magasság beállításához hozzon létre egy esztrich alapot vagy – a szárítás szükségessége nélkül – használjon egy merev hab alépítményt. Tájékozódjon a telepítési útmutatóból, vagy használja interaktív online tervezői segédletünket a helyes magasság meghatározásához.

Helyezze el a NEXSYS rendszert, és csatlakoztassa a zuhanyzó csatornát a lefolyó kimenetéhez. Ezután integrálja az előre összeszerelt tömítő szalagokat a kompozit tömítésbe és fejezze be a csempézést.

Végül, illessze be a dizájn fedelet – kész.